30.10.2018  |  EL  |  Belysning

SAS-lounger er opgraderet med innovativ belysning

De renoverede SAS-lounger i Københavns Lufthavn er blevet udstyret med ny belysning, der skal give de rejsende en behagelig oplevelse.

SAS' lounger i Københavns Lufthavn er blevet renoveret og har i den forbindelse fået ny innovativ belysning, der skal sikre en god rejseoplevelse, før flyet letter.

Læs også: Nu kan lyset spille sammen med musik, film og pc-spil

“Erfaringen fra vores lounge i Oslo viser, at de rejsende sætter pris på både det funktionelle lys, som vores Daylight Booster, men også det mere visuelle udtryk lyset giver for eksempel i indgangen til loungen”, siger Birgitta Sandhaag, product manager for SAS Lounges.

Imiteret dagslys
Signify, tidligere kendt som Phillips Lighting, har monteret en række lysløsninger, der skal give en behagelig ventetid for flyselskabets kunder.

Den nye guld-lounge byder på et daylight booster-område, der skal kvikke de flyrejsende op med sit imiterede dagslys.

“Det er alment kendt, at det rigtige lys kan virke opkvikkende og øge produktivitet og koncentrationsevne. Derfor har vi med daylight booster-området forsøgt at give de rejsende mulighed for at få ekstra lys og god energi inden afrejse, så de på den måde får den bedste start på deres rejse”, fortæller Astrid Simonsen Joos, CEO for Signify i Norden. 

Belysningen har mange muligheder
Det nye innovative lys byder på mange muligheder til forskellige anledninger, der skal gøre oplevelsen stærkere for de rejsende. 

Ved indgangen til loungen er der for eksempel monteret Luminous Textile-paneler i loftet. Dette lys har et bevægeligt mønster, som matcher gulvtæppet, der er speciallavet til SAS.

Og vægbelysningen, Luminous Patterns, skal minde de rejsende om lyshavet af en glitrende by, som de rejsende kan se, når de kigger ud ad flyvinduet om natten.

Derudover har Signify leveret armaturer som er 3D-printede og designet efter SAS’ ønsker i genanvendelige materialer.

Signify har også installeret Phillips Hue-belysning i lokaler tiltænkt til fordybelse. He kan den rejsende vælge mellem seks forskellige belysningstyper, eksempelvis læselys eller nedtonet lys. 

Læs også: Phillips Lighting hedder nu Signify

Alle de nye løsninger er koblet til Philips Dynalite System og kan derfor styres digitalt gennem touchscreens.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere