03.04.2017  |  EL  |  Intelligente installationer

Schneider Electric udvikler UPS-anlæg til datacentre

I takt med datacentrenes udvikling har Schneider Electric lanceret et nyt UPS-anlæg, der skal beskytte kritiske installationer og applikationer i tilfælde af udfald i forsyningen.

Hos Schneider Electric er man bekendt med, at datacentre verden over udvikler sig og bliver større. Det samme gælder kravene til de UPS-anlæg, der skal beskytte de kritiske installationer og applikationer i tilfælde af udfald i forsyningen.

Derfor lancerer virksomheden Galaxy VX, der er et UPS-anlæg til de store datacentre i hyperscale-klassen.

Galaxy VX er en ny serie 3-fasede UPS-anlæg, der kan leveres til belastninger på 1.000, 1.250 og 1.500 kilowatt. Derudover er anlægget udviklet specifikt til at eliminere en række af de udfordringer, som drifts- og økonomiansvarlige står overfor:

”Galaxy VX løser med ECOnversion-teknologien nogle af de centrale udfordringer i forhold til store datacentre i colocation- og enterprise-segmenterne. Med Galaxy VX kan vi sikre en reduktion i driftsomkostningerne uden at gå kompromis med forsyningssikkerheden. Vi har arbejdet meget målrettet på at udvikle en effektiv UPS til store datacentre med fokus på risikostyring og effektiv drift”, siger Henrik Grønning, der er partner account manager og ansvarlig for UPS-anlæg hos Schneider Electric Danmark.

Galaxy VX kan skaleres, så anlægget kan udvides løbende, når behovet opstår, hvilket kan give besparelser i anlægs- og projektfasen. Samtidig er Galaxy VX udstyret med litium-ion batterier, som giver markant længere levetid og tilsvarende mindre behov for vedligeholdelse af UPS-installationen.

Hos Schneider Electric Danmark har man også udstyret Galaxy VX med DCIM-softwaren StruxureON, der er en innovativ cloud-service med et døgnovervåget driftscenter, hvor Schneider Electrics eksperter kan overvåge og optimere datacentret i realtid og samtidig kommunikere direkte til den driftsansvarliges smartphone.

Derudover er Galaxy VX udstyret med  ECOnversion-teknologi, der giver UPS-anlægget en effektivitet på op til 99 procent som i dobbeltkonverterende drift.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere