14.03.2018  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen vinder el-entreprisen på det nye førsteklasses Nordic Choice Hotel i København

Indhold fra partner Hvad er dette?

København får et nyt hotel i international klasse når Nordic Choice Hotels, som har overtaget den gamle Centralpostbygning ved Hovedbanegården, åbner hotel her i slutningen af 2019.

SIF Gruppen har netop, og i samarbejde med totalentreprenør HENT Danmark A/S, underskrevet kontrakt på ombygning af den ikoniske bygning på Postgrunden.

Ombygning på en historisk adresse

Den historiske 25.400 m2 store postbygning i Tietgensgade fra 1912 indrettes med 390 værelser, en konferenceafdeling med en ca. 1.200 m2 stor konferencesal, wellnessfaciliteter samt fem forskellige restaurant- og barkoncepter.

Projektet indeholder bl.a. klassiske el installationer, data netværk, avanceret lysstyring, videoovervågning, brandalarmeringsanlæg, adgangskontrol, tyverisikring og AV kabelinstallationer. SIF Gruppen skal ligeledes levere central tilstandsstyring (CTS) på samtlige tekniske installationer, som derved bliver integreret med de øvrige tekniske anlæg fra SIF Gruppen.

Særdeles godt samarbejde

Det bliver et spændende og udfordrende projekt, som vi glæder os rigtig meget til ”, udtaler salgs- og kundechef i SIF Gruppen A/S, Christian Bondegaard Madsen, ”og samarbejdet med HENT Danmark A/S, har fra starten fungeret rigtig godt”.

De logistiske krav, som projektet kræver, har SIF Gruppen gode erfaringer med. Vi har gennemført et tidligere projekt på DTU, der gav os nyttig viden omkring de logistiske udfordringer det kan give, at overholde lokalplan, trafikale udfordringer mm.

”Hele forhandlingsforløbet med HENT Danmark A/S har været en fantastisk oplevelse, og trods et stramt program er det lykkedes os at komme i mål”, fortsætter Christian Bondegaard Madsen.

Projektet forventes afsluttet ved udgangen af 2019.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere