13.12.2019  |  EL  |  Branchen

Sikrere vedligeholdelse af køretøjer med BatteryBlock

Indhold fra partner Hvad er dette?

BatteryBlock til lockout af strømstik, som er nem at bruge og anvendelig på et bredt udvalg af industrielle køretøjer, er en fantastisk tilføjelse til din værktøjskasse til sikkerhed i forbindelse med vedligeholdelse.

Sikrere vedligeholdelse

BatteryBlock-lockoutenheden neutraliserer strømforsyningen til køretøjer ved at blokere forbindelserne mellem køretøjet og dets batteri. Fagfolk kan låse den på plads med op til 2 hængelåse til lockout under vedligeholdelse af køretøjer.

En ikke-ledende fastgørelsesanordning gør, at enheden sidder sikkert fast under længere vedligeholdelsesprojekter og i perioder uden for arbejdstiden. Med nøglerne til hængelåsene i hænderne på vedligeholdelsesmedarbejderne eller en leder kan man undgå ulykker i forbindelse med for tidlig genaktivering af strømforsyningen til køretøjer.

Passer til mange køretøjer

BatteryBlock til lockout af strømstik kan bruges til at neutralisere energitilførslen til alle køretøjer, som har et batteri med 175 A- eller 350 A-stik. Enheden kan bruges til effektivt at neutralisere de fleste gaffeltruck, stablemaskiner, sakselifte, palleløftere og el-drevne vogne.

Lockoutenheden er designet i et enkelt stykke for at begrænse tab af dele og øge brugbarheden yderligere.

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere