18.12.2019  |  EL  |  Branchen

Smart termisk kamera havde eksplosiv ydeevne til GIT Security Awards 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, har vundet en GIT Security Award for sit termiske eksplosionssikre kamera (DS-2TD2466T-25X).

I en afstemning fra GITs sikkerhedsfaglige læsere blev produktet hyldet som vinder i kategorien ‘Fire and Explosion Protection’ til det populære, årlige show.

Et essentiel fokus i Awards’ene er innovation i produkter - og Hikvision-kameraet skuffer ikke. Kameraet bruger en vanadium oxide uncooled focal plane sensor til at levere forbedret termisk billedkvalitet. Samtidig bruger det også en intelligent branddetekteringsalgoritme til at identificere potentielle brandrisici ved at overvåge uregelmæssige temperaturstigninger på følsomme områder.

For at imødekomme kravene i miljøer, hvor der er risici for eksplosioner, er kameraet lavet i 316L rustfrit stålmateriale. Dette gør kameraet ideelt til områder, såsom kemiske anlæg, oliedepoter og tankstationer.

”Vi er meget beærede over at modtage denne pris fra GIT Security. Det faktum, at dette er et resultat af en afstemning mellem GIT-læsere, som repræsenterer vores kunder, gør det endnu mere gribende. Det er også interessant at videoovervågningsprodukter ikke normalt vinder i denne kategori, og vi mener, at dette afspejler kameraets innovative karakter. Vi er stolte af at kunne bruge vores innovationer til at løse vores kunders problemer, og denne pris er et vidnesbyrd herom” siger Allen Xue, Area Manager i Hikvision.

Læs mere om produktet her: https://www.hikvision.com/europe/Products/Thermal-Camera/Thermography/640x512/DS-2TD2466T-25X

Om GIT SECURITY

GIT SECURITY er det sikkerhedsmagasin med den højeste cirkulation i EMEA-regionen, der når frem til alle beslutningstagere inden for sikkerhed i den private sektor, såvel som i den offentlige. Magasinet henvender sig til hele distributionskanalen – fra producent til distributør og slutbrugere. Med et fokus på kompleksiteten og mangfoldigheden af sikkerhed, dækker magasinet alt fra management, sikkerhed, informationsteknologi og brandforebyggelse, samtidig med at beslutningstagere og opinionsledere kommer med markedsnyheder, applikationer og trends.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere