01.06.2016  |  EL  |  Branchen

Solar og SMC Pneumatik indgår samarbejde

De to virksomheder Solar Danmark og SMC Pneumatik indgår nu et strategisk samarbejde.

Pr. dags dato, 1. juni 2016, er et nyt samarbejde mellem de to virksomheder Solar Danmark og SMC Pneumatik trådt i kraft.

Samarbejdet kommer for SMC, leverandør af pneumatik-komponenter med hovedsæde i Tokyo, til at have en betydning for virksomhedens position på det danske marked.

”Vores samarbejde med Solar betyder øget tilgængelighed samt hurtig og effektiv levering af et langt bredere sortiment af SMC-produkter sammenlignet med det sortiment, vi hidtil har leveret på det danske marked”, siger SMC’s salgschef Henrik Bonde Jespersen.

Læs også: Solar får nyt klima- og energisegment

For Solar spiller de pneumatiske komponenter, som samarbejdspartneren leverer, en rolle for virksomhedens industrielle kunder, der bruger komponenterne i deres løsninger.

”Med det nye samarbejde får kunderne nu mulighed for at supplere deres indkøb inden for SMC’s brede sortiment af pneumatik-komponenter, og det understøtter vores ønske om at tilbyde individuelt tilpassede one-stop-shopping løsninger til Solars kunder”, forklarer Lars W. Sørensen direktør for Industri & Offshore hos Solar Danmark.

SMC’s produkter vil således indgå som en del af Solars webshop og som en del af Solars koncept for kundelogistik. Konceptet betyder, at kunderne kan få hjælp til at udføre varebestilling, varemodtagelse og genopfyldning på eget bufferlager.

- KLZ 

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere