06.12.2018  |  EL  |  Branchen

Solar overtager belysningsvirksomhed i Karlslunde

Bag Solars køb af KC Light ligger et ønske om at udvikle belysningsforretningen.

Grossisten Solar overtager belysningsvirksomheden KC Light i Karlslunde, der med opkøbet vil styrke sin belysningsforretning samt konceptet Solar Light.

Læs også: Bedre lys i børnehuse med færre armaturer

”Overtagelsen af KC Light giver os en perfekt mulighed for at udvikle Solars belysningsforretning, og vi opnår klare synergier. Vi overtager en sund og god forretning fra en af Danmarks bedste belysningssælgere, som vi har stor respekt for og glæder os til at arbejde sammen med”, siger senior vice president Carsten Antonisen, Solar Danmark.

KC Lights nuværende indehaver og direktør, Klaus Christiansen, indtager en stilling som salgschef i Solar. Han har 20 års erfaring med belysning og fortæller, at han glæder sig til at fokusere på kunderne.

”Det er da vemodigt at sælge sin egen forretning, men når man er selvstændig, er man jo typisk involveret i alt, hvad der sker i virksomheden. Så nu ser jeg frem til at fokusere på det, jeg er god til og virkelig brænder for”, siger Klaus Christiansen.

Han er oprindelig udlært hos Solar, hvor han også arbejdede en årrække, så Solars koncepter og services er ikke nyt for ham.

”Jeg kender jo Solar både fra branchen og fra min tidligere ansættelse. Så det bliver spændende at arbejde sammen igen”, fortæller Klaus Christiansen og tilføjer:

”Jeg har et stort netværk og mange personlige relationer, så jeg forventer at fortsætte samarbejdet med gode, loyale kunder”.

Læs også: SAS-lounger er opgraderet med innovativ belysning

Overtagelsen træder i kraft den 20. december.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere