02.02.2016  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Solar vil vokse: køber hollandsk firma

Koncernen har med købet af supply chain-virksomheden MAG45 fokus på at opnå vækst.

Solar-koncernen har offentliggjort købet af den hollandske virksomhed MAG45 sammen med det foreløbige regnskab for 2015. Det skriver Finans.

Grossistvirksomheden har først og fremmest købt MAG45, der leverer ydelser inden for strategisk styring af sourcing, logistik og varelager, for at opnå vækst, fortæller adm. direktør i Solar-koncernen, Anders Wilhjelm, i en fondsbørsmeddelelse:

”Da ekspansion af vores forretning er en vigtig del af Solars strategi om profitabel vækst, glæder vi os over købet af MAG45 og ser det som første skridt”, fortæller direktøren i meddelelsen.

MAG45 består
Hollænderne beholder både navnet og brandet MAG45, ligesom den nuværende ledelse vil fortsætte med ansvaret for den daglige drift, oplyser Solar.

”Strategisk passer MAG45 godt ind – både i relation til vores fokus på sourcing og service og i forhold til vores interesse for øget eksponering på industriområdet”, forklarer Anders Wilhjelm i fondsbørsmeddelelsen.

Læs også: Solar leverer stærkt kvartalsregnskab

MAG45 har mange forskellige typer af industrikunder, men de største kundegrupper ligger inden for hightech-, fødevare- og medicinalindustrien. Virksomheden har hovedsæde i Eindhoven, men har 160 medarbejdere repræsenteret i ni lande.

-CHM  

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere