09.05.2016  |  VENTILATION  |  Intelligente installationer

Stor efterspørgsel på intelligente porte

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lindab har for nylig leveret ordre på 90 porte. Leverancen er del af en tendens, hvor porte ikke kun vælges ud fra et krav om kvalitet, men også efter intelligente løsninger.

I dag skal en port være energirigtig, sikker og ikke mindst brugervenlig. Samtidig skal kvaliteten være i orden.

”En port skal være nem at åbne og kunne holde regn, vind og kulde ude og varmen inde. Men vi oplever også efterspørgsel på løsninger, der gør hverdagen nemmere, fortæller salgschef René Jensen fra Lindab.

For privatpersoner er de intelligente løsninger gode detaljer, men for professionelle med mange garageporte har en opgradering fra gamle træporte til moderne og tættere porte en stor effekt i dagligdagen. 

Teknologiens mange muligheder

Teknologi og sikkerhed fylder meget for brugerne og dermed også i udviklingen af nye løsninger.

”Vi vil udvikle løsninger, der gør en forskel for vores kunder. Det kan eksempelvis være tilføjelsen af LED-lys eller en fingerscanner, der gør betjeningen af porten mere sikker og brugervenlig,” fortæller René Jensen.

Betjen porten med din smartphone

Et andet eksempel på en nytænkning er Lindabs nye betjeningsløsning til smartphone. 

”Vi tilbyder GoGo Gate-modulet og en tilhørende smartphone-app, der gør det muligt for brugerne at betjene porten direkte fra deres smartphone,” fortæller René Jensen. 

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere