11.07.2019  |  EL  |  Branchen

Teklet ApS udvider

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi ser i stigende grad en efterspørgsel fra kunderne om hurtig levering af standard produkter, og dette behov vil vi gerne kunne dække."

Pr. 8. juli har virksomheden flyttet både administration, udstilling og lager til nye og større lokaler på Knud Bro Alle 5E, 3660 Stenløse.

”Vi ser i stigende grad en efterspørgsel fra kunderne om hurtig levering af standard produkter, og dette behov vil vi gerne kunne dække. Derfor har vi brug for mere lagerplads.” udtaler Henrik Hedegaard, ejer af Teklet ApS.

”Når vi er i dialog med vores kunder om den rette løsning, oplever vi også en stigende interesse for at kunne se produkter og løsninger på nærmere hold. De nye lokaler giver os mulighed for at udvide vores udstilling yderligere, så vores kunder kan se forskellige løsningsforslag, inden de træffer den endelige beslutning.” forsætter Henrik.

Selv om Teklet ikke er helt på plads i de nye lokaler endnu, er der stadig mulighed for at kigge forbi til en snak og en kop kaffe.

”Vi har åbent hele sommeren, men opfordrer jer til at ringe i forvejen, da vi kan være på kundebesøg” afslutter Henrik.

Teklet ønsker alle en god sommer.

Mere fra Teklet ApS

Teklet ApS

https://teklet.dk/

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse.Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig!Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP´er til optiske transportsystemer. Derudov…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere