13.05.2020  |  EL  |  Branchen

Teknikhuset Poul Sejr Nielsen øger omsætningen i investeringsår

Teknikhuset Poul Sejr Nielsen A/S leverer fremgang i omsætningen for hele koncernen. Det skyldes blandt andet øgede investeringer i styrkede serviceafdelinger, materiel og et nyt showroom.

Efter en årrække med fuldt tryk på vækstmotoren har teknikhuset Poul Sejr Nielsen i det forgangne regnskabsår fokuseret på at ruste virksomheden til fremtiden og ændrede kundebehov og efterspørgsel.

Læs også: VVS-firma leverer solidt regnskab

Det har betydet øgede investeringer i form af nyansættelser i afdelingerne el, VVS og ventilation, et nyt digitalt kundehenvendelsessystem samt påbegyndte investeringer til specialindretning af alle servicevogne med et større optimeret varesortiment og mere effektiv forsyningslogistik.

Samtidig har Poul Sejr Nielsen opført et nyt kunderettet showroom med mulighed for personlig kunderådgivning, efter virksomheden sidste år indgik et nyt samarbejde med HusCompagniet.

Samlet løfter Poul Sejr Nielsen omsætningen med mere end 60 millioner kroner til 275 millioner i 2019 mod 213 millioner året før, mens blandt andet øgede investeringer betyder, at årsresultatet lander på 5,1 millioner før skat mod 12,3 i 2018.

Rustet til fremtiden
”Året har været præget af, at vi har rustet virksomheden til fremtiden, hvor vi på sigt ønsker at tage endnu større markedsandele inden for blandt andet el- og VVS-service, energioptimering og ventilation. Vi har derfor foretaget de nødvendige investeringer og gearet vores forretning således, at vi kan tilpasse vores ydelser til kundernes behov og fremtidens løsninger", siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen, og fortsætter:

”Samlet smitter investeringerne i de enkelte selskaber af på årsresultatet for koncernen. Vi havde ønsket et bedre resultat, men glæder os samtidig over, at vi ser markant fremgang i omsætningen, der vidner om, at vi er på vej ind i en ny fase, hvor fundamentet for forretningen står stærkt".

Hos Poul Sejr Nielsen viser de første måneder af 2020 stabilitet trods coronakrisen.

”Vi navigerer i et marked, hvor det langsigtede perspektiv på visse områder er behæftet med usikkerhed som følge af coronakrisen. Vi er dog fortrøstningsfulde, fordi vi blandt andet kan se, at vi i de seneste måneder på trods af krisen har formået at holde en acceptabel kadence, samt at ordrebogen for de kommende måneder fortsat ser stabil ud”, siger Michael Madsen og fortsætter:

Læs også: Årsregnskab for Frandsen El viser fremgang for femte år i træk

”Samtidig har flere af vores prioriterede investeringer allerede vist positive takter, hvilket er tilfredsstillende. Slutteligt har vi en forventning til, at fremrykningen af grønne investeringer til at stimulere økonomien efter corona vil fremme efterspørgsel på energirenoveringer af boliger og bygninger”.

- SMF

Denne artikel er en del af temaet Tema: Coronakrisen

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere