17.03.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVS-firma leverer solidt regnskab

John Jensen VVS fremviser regnskabet for 2019 og ser et afsæt i indtjening, omsætning og antallet af virksomhedens medarbejdere.

Efter implementeringen af en strategi med fokus på justering af forretningen og processer, kan VVS-installatøren John Jensen VVS vise et tilfredsstillende regnskab frem for 2019.

I regnskabet for 2019 ses en fremgang i omsætningen på 238 millioner kroner og 1,9 procentpoint på resultatet, hvilket rammer det gennemsnitlige overskud for VVS-branchen.

Samtidig rundede virksomheden 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hedehusene, Hørsholm, Roskilde og Københavns Lufthavn samt en ny afdeling i Kalundborg. 

“Vi høster frugterne af en strategi, hvor vi med opgaverne som omdrejningspunkt lærer af vores fejl og sætter medarbejdernes trivsel i fokus for fortsat udvikling af vores kompetencer. Dette sker gennem finjustering af organisation og processer, der med afsæt i lokal forankring prioriterer opbygning af tætte, langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere”, siger Jesper Leen Jensen, ejer og administerende direktør. 

Læs også: Årsregnskab for Frandsen El viser fremgang for femte år i træk

På den baggrund planlægger John Jensen VVS ydermere i 2020, at medarbejdernes trivsel og kompetenceudvikling skal være en hjørnesten i den fortsatte udvikling af virksomheden. 

“VVS-branchen er inde i en voldsom udvikling med nye skærpede krav på stort set alle områder. Bæredygtighed og FN’s Verdensmål, implementering af nye digitale redskaber og nye materialer, samt mangel på kompetent arbejdskraft er blot eksempler, der hånd i hånd med nye regelsæt og krav om styrket dokumentation udgør fremtidige ledelsesmæssige opgaver”, siger Jesper Leen Jensen og fortsætter:

“I det lys ser vi - både når det gælder medarbejdernes trivsel, udviklingen af firmaets kompetencer og den fortsatte optimering af vores arbejdsprocesser - godt lederskab som en krumtap i firmaets fortsatte udvikling. Derfor har vi fra starten af året iværksat et målrettet, personligt udviklingsforløb for samtlige ledere og administrative medarbejdere”.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere