03.10.2019  |  EL  |  El-materiel

Thy El-teknik vinder stor udenlandsk ordre på el-tavler

Thisted-virksomheden har vundet en historisk stor ordre på el-tavler. Tavlerne vil blandt andet blive brugt på et højteknologisk waste-to-energy kraftværk tæt ved Liverpool.

Byen Liverpool er nok mest kendt for sit fodboldhold og The Beatles. Færre ved nok, at der tæt ved byen er i gang med at blive bygget et højteknologisk waste-to-energy kraftværk.

Læs også: Opbygning af elskabe bliver digital

Hos Thy El-teknik er de dog uden tvivl klar over, at kraftværket eksisterer. Nordjyske skriver således, at Thisted-virksomheden som en del af en historisk stor ordre, skal levere el-tavler til kraftværket ved Liverpool.

Efter en længere udbudsproces har Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) valgt Thy El-teknik som leverandør af RIO paneler til både Hooton Bio Power Project og kommende projekter i porteføljen. Projekterne kan komme med seks måneders mellemrum over den næste årrække.

”Vi er utrolig stolte af, at BWSC har valgt os som leverandør af så stor en ordre. BWSC er en stor international spiller, og vi ser det som en blåstempling, at de har valgt os som leverandør”, siger adm. direktør hos Thy El-teknik, Anders Jensen Søe, til Nordjyske.

Inkluderer 2000 mandetimer og 30 meter el-tavle
Panelerne opsamler data fra hovedtavler, undertavler og målertavler mv. og det skaber kommunikationen, som får de forskellige komponenter til at tale sammen. Det enkelte projekt inkluderer mere end 2000 mandetimer og består af mere end 30 meter el-tavle.

”Det samlede projekt er den største ordre i vores historie, og vil kunne mærkes på travlheden i visse perioder, men vi er vant til at levere store og komplicerede el-tavler, så der er ikke noget nyt eller skræmmende i det”, siger produktionsleder hos The El-teknik, Thomas Olesen, til Nordjyske.

Læs også: DTU i Lyngby moderniserer el-tavlerne

Thy El-teknik blev etableret i 2001 og tæller i dag 20 medarbejdere, heriblandt de fire ejere Anders Jensen Søe, Henning Thøgersen, Tommy Skallerup Jensen og Thomas Olesen.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere