Udbud

Byggeri

Arkitekter og ingeniører mister indflydelse hos bygherre, og kvaliteten i dansk byggeri har aldrig været ringere!

Det mener Claus Andreasson, generalsekretær i Danvak.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Sidste udkald til Nohrcons basiskursus om Udbudsloven

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? Så må du ikke gå glip af Nohrcons sidste kursus inden jul om Udbudsloven og hele processen for offentligt indkøb!

Indhold fra partner

Branchen

Kursus om udbudsloven – sidste chance i år!

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? Så kan du stadig nå med på Nohrcons populære basiskursus om udbudsprocessen og udbudsloven inden nytår.

Indhold fra partner

Energistyrelsen åbner for elpristillæg til 20 MW solceller

Både virksomheder og private kan frem til 8. december søge Energistyrelsen om pristillæg for elektricitet fra i alt 20 MW solceller.

El-materiel

Installatører projekterer selv tekniske installationer

Flere installatører står selv for projekteringen af de tekniske installationer, som sendes i udbud, viser en ny rundspørge.

Mange bud på Femern-installationer

Udbuddet af Femern-tunnelens omfattende indhold af elektriske og mekaniske installationer er begyndt, og allerede nu har seks store internationale entreprenørkonsortier vist interesse for Femern-tunnelens installationer.

Caverion-chef langer ud efter egen branche

I langt de fleste udbud er det blevet hverdagskost, at pris er laveste fællesnævner. Det betyder lav pris her og nu, men på den lange bane indebærer byggeriet store udgifter for bygherren. Caverion (Tidl. YIT) kalder branchen for passiv.

Virksomhedsdrift

PÅSKETILBUD - lær AB 18 hjemme!

Trænger du til lidt ny input på hjemmekontoret? Vi har skyndt os at blive færdige med "Spillet om AB 18"! Du kan derfor nu og frem til Påske købe det for kun 399,- kr. Lær Aftalevilkårene for Byggeriets parter bedre at kende med sjovt læringsspil.

Indhold fra partner

El-materiel

Thy El-teknik vinder stor udenlandsk ordre på el-tavler

Thisted-virksomheden har vundet en historisk stor ordre på el-tavler. Tavlerne vil blandt andet blive brugt på et højteknologisk waste-to-energy kraftværk tæt ved Liverpool.

Branchen

Ajour skifter et par modulnavne pr. 1. juni 2017

Ajour System er gået internationalt, og derfor har vi samtidig valgt at ændre et par af vores modulnavne.

Indhold fra partner

Belysning

EnergiMidt skal sikre gadebelysning i Aarhus

Aarhus Kommune indgår større aftale med EnergiMidt om udskiftning af de gamle gadelamper til nye LED-pærer.

Branchen

Indspark: Prækvalifikation koster dyrebare resurser

DBS Lys vinder stort udbud

DBS Lys har vundet et udbud gennem Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI). Det betyder at DBS lys er eneleverandør for SKI af lyskilder de næste fire år. Det sikrer landets offentlige organisationer og halvoffentlige virksomheder store besparelser på indkøb af lyskilder.

Indspark: Fagentrepriser er vejen frem

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere