04.01.2018  |  VVS  |  Branchen

Ulrik Winther A/S opkøber lokal konkurrent

I Bjerringbro er to VVS-firmaer ved årsskiftet blevet til ét, da Ulrik Winther A/S har købt Byens VVS.

Fra den første januar 2018 har Michael Winther, der er daglig leder af Ulrik Winther A/S, opkøbt konkurrenten, Byens VVS, der i 25 år har eksisteret under Bruno Andersen, skriver Bjerringbro Avis.

De to lokale VVS-installatører i Bjerringbro ved Viborg har gennem mange år haft et tæt samarbejde, og da Michael Winther stod og manglede folk, kontaktede han den nære kollega Bruno Andersen.

"Jeg kender Bruno som en dygtig og fornuftig mand, så for mig var det oplagt at spørge, om han ville sælge sit firma og dermed overgå til os i en stilling som overmontør", forklarer Michael Winther til Bjerringbro Avis.

De to konkurrenter har altid været gode kollegaer og hjulpet hinanden, når der var brug for det. På den måde var det en oplagt løsning for Michael Winther at gå til Bruno Andersen, da han stod og manglede administrativ assistance, forklarer han.

Ulrik Winther A/S vokser fortsat
Michael Winther har brug for flere folk i disse dage – både administrative og montører. Firmaet beskæftiger 17 montører og arbejder med en kombination af større erhvervskunder, nybyggeri i en radius af 60 kilometer fra Bjerringbro, fjernvarme- og forsyningskunder og private kunder.

For ejeren af Byens VVS, Bruno Andersen, var det en svær, men god løsning at slå sig sammen med Ulrik Winther A/S:

"Jeg har i mange år været klar over, at jeg nok skulle sælge mit firma, når den tid kom – og selvom jeg stadig har en håndfuld år tilbage på arbejdsmarkedet, så var det her en god mulighed for mig", siger Bruno Andersen til Bjerringbro Avis.

Selvom Bruno Andersen giver posten videre efter 25 år som selvstændig installatør, så vil navnet Byens VVS stadig eksistere, ligesom han fortsat vil have ansvaret for sine egne kunder. 

Michael Winther forventer desuden af ansætte to nye montører i starten af januar. 

- JJK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere