17.11.2021  |  EL  |  Byggeri

Undgå omkostningstunge fejl med et kursus i passiv brandsikring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opgaver i forbindelse med passiv brandsikring kræver både kendskab til gældende lovgivning, samt viden om de produkter der anvendes for at opnå optimal effekt og undgå fejl.

Arbejder du med gennembrydninger og/eller lukninger i brandadskillende bygningsdele? Så kender du måske også til vigtigheden af at have et indgående kendskab til lovgivningen samt de anvendte produkter, så der ikke opstår omkostningstunge fejl.

Med et kursus i passiv brandsikring hos Würth sørger vi for, at du er klædt godt på til at varetage et bredt spænd af brandsikringsopgaver, hvor du er sikker på, at dit arbejder lever op til lovgivningens krav. Gennem kurset får du både indsigt i den gældende lovgivning samt viden om, hvordan opgaverne løses korrekt i praksis. Desuden lærer du også, hvordan du dokumenterer dine brandlukninger i en drift- og vedligeholdelsesplan.

Würths kurser afholdes af vores specialister i passiv brandsikring, der også efter endt kursus er klar til at vejlede dig, hvis du får brug for hjælp.

Læs mere om kurset her.

Mere fra Würth Danmark A/S

Würth Danmark A/S

https://www.wuerth.dk

Würth Danmark er Danmarks største B2B-salgsorganisation. Vi beskæftiger mere end 600 medarbejdere og har hovedkontor og centrallager i Kolding. Vi er et datterselskab i den tyske, familieejede Würth-gruppe.Vi leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til det professionelle marked. Vores produkter er kendetegnet ved høj kva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere