23.05.2022  |  VVS  |  Sanitet

Unidrain fejrer historisk jubilæum

Designvirksomheden Unidrain fejrede i starten af maj et helt særligt jubilæum. For anden gang kunne en medarbejder nemlig hyldes for 15 års tro tjeneste. Jubilaren er Jacob Honoré, som er Unidrains produktchef.

For 19 år siden opfandt arkitekt Claus Dyhre det velkendte lineære gulvafløb, og startskuddet til virksomheden Unidrain lød. Derfor har der af gode grunde endnu ikke været afholdt hverken 25- eller 20-års jubilæer, men nu har firmaet kunnet fejre sin første 15-års jubilar. 

Han hedder Jacob Honoré, han er uddannet ingeniør og har været i virksomheden siden 2007 som produktchef. De seneste 15 år har han været med til både at udvikle nye produktkategorier og forbedre det originale linjeafløb. Fra jubilaren lyder det, at han tilbage i 2007 blev tiltrukket af at være en del af en startup. Hans drive har i høj grad hængt sammen med den udvikling, som Unidrain har gennemgået i løbet af årene: 

”Jeg kan godt lide at være en del af en virksomhed, hvor der er kort til toppen. Det er fantastisk berigende at se tilbage på de seneste 15 år og vide, at jeg sammen med mine kolleger har været med til at skabe det Unidrain, det er i dag. Idéen om at flytte afløbet ud til væggen, som blev starten til Unidrain, må siges at være lykkes. Nu er jeg klar til at få sat gang i mange flere nye idéer, og jeg glæder mig til endnu flere år endnu i Unidrain.

LÆS OGSÅ: Data skal bane vejen for et grønne Danmark

En dedikeret medarbejder med et smittende humør 
Jacob Honorés jubilæum blev markeret mandag den 2. maj med kollegaer, gaver og taler. Adm. direktør Henrik Handschuh lagde i sin tale vægt på, at produktchefen er en vellidt kollega med et smittende humør, som konstant arbejder på at forbedre det eksisterende: 

”For Jacob er arbejdet med at forbedre vores produkter konstant. Han bliver aldrig færdig og er hver dag dybt dedikeret til at gøre gode produkter endnu bedre. Det er meget beundringsværdigt. Derudover er han en god og stabil kollega, hvis grin altid kan høres på gangene. Både jeg og Unidrain i sin helhed skylder Jacob en kæmpe tak for den store indsats. Vi glæder os til mange flere år sammen.

Produktafdelingen, som Jacob Honoré står i spidsen for, er i løbet af de sidste par år vokset, og jubilaren er i dag afdelingschef for tre medarbejdere.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere