20.11.2018  |  VVS  |  Branchen

Unidrain opretter legat til håndværkere

I forbindelse med sit 15-års jubilæum opretter Unidrain et legat, der skal støtte håndværkere i at udvikle sig inden for deres fag.

Unidrain, der er specialiseret i brusenicheafløb, har 15-års jubilæum i år og opretter i den forbindelse et legat rettet mod håndværkere, der vil dygtiggøre sig inden for deres fag.

Læs også: Håndværkere støtter udsatte bøn og unge

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Initiativet kommer på baggrund af, at unge stadig fravælger erhvervsuddannelserne. Det betyder, at Danmark i 2025 kommer til at mangle 70.000 faglærte, hvilket vil få store konsekvenser for byggebranchen, ifølge prognoser.

”Det er vigtigt, at vi sikrer faglighed i byggebranchen i mange år frem. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på gennem vores nystiftede legat. Samtidig er det en tak til branchen, som har taget pænt imod os og behandlet os godt i de 15 år, der er gået, siden Unidrains linjeafløb blev lanceret i 2003”, siger Peter Secher, CEO hos Unidrain.

Legatet tilbydes første gang dette efterår og vil blive udbudt hvert år frem mod 2025 til efteruddannelse af håndværkere med et støttebeløb på 25.000 kroner.

Læs også: Ambassadørkorps skal få flere piger til at vælge en erhvervsuddannelse

”Kvalificeret arbejdskraft er altafgørende for både byggeriet, vores konkurrencedygtighed og vores samfundsøkonomi i det hele taget, og det ruster os til de udfordringer, vi møder i fremtiden. Derfor skal denne økonomiske håndsrækning gå til faglig udvikling gennem efteruddannelser, kurser, studierejser eller lignende”, forklarer Peter Secher.

- SDN

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere