22.11.2017  |  VVS  |  Branchen

Unidrain vil skabe ny forretning i badeværelset

Normalt køber forbrugerne selv tilbehør til badeværelset, men det vil man nu lave om på hos Unidrain, der har udviklet en badeværelsesserie, der skal skabe mersalg for håndværkere.

Det går godt i den danske byggebranche. Særligt byggeriet af nye huse trækker statistikken op ifølge Danmarks Statistiks konjunkturbarometer, og de positive tendenser er noget, håndværkerne kan udnytte til at skabe mersalg, lyder det fra salgschef i Unidrain Henrik Handschuh:

”Når du monterer et badeværelse, ordner kunden typisk selv de sidste detaljer. Men det bliver ikke altid så pænt, når kunden selv skal bore hul i fliserne til håndklædestangen. Derfor kan du med fordel tilbyde kunden at købe tilbehøret og montere det. På den måde får du mersalg på både varer og montagen”.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det har fået folkene bag Unidrain til at lancere Reframe Collection by Unidrain, der skal give kunderne mulighed for at skabe et harmonisk badeværelse:

”Badeværelset er ofte fyldt med forskelligt tilbehør, der ikke altid passer sammen. Her kan vores nye serie hjælpe med at skabe balance og visuel ro i badeværelset. Samtidig giver vi mulighed for at skabe et individuelt udtryk, da vores accessoires kommer i en række forskellige overfladefarver”, siger Henrik Handschuh.

Læs også: Unidrain er mere end bare afløb

Et skifte hos forbrugerne siden 00'erne
De nye overfladefarver betyder, at kunderne kan få såvel afløb som tilbehør i rustfrit stål, en kølig, sort overflade, en varm kobbertoning, et messing-look eller blankpoleret stål. Samtidig giver det nye design kunderne mulighed for at vise personlighed, og det er noget, mange prioriterer, fortæller Dennis Schier, indehaver af Schier Håndværker Service:

”Der er sket et skift i de senere år. I 00’erne skulle alle badeværelser være hvide eller grå. Kunderne tænkte mere på de fremtidige købere af huset, end hvad de selv ville leve i. Nu tænker kunderne i langt højere grad på deres personlige smag, behov og ønsker. Folk er heller ikke skræmte over at bruge 200.000 eller 300.000 kroner på et badeværelse.”

Denne udvikling i forbrugsmønstret er noget, de udførende med fordel kan udnytte til at skabe merforretning, mener Henrik Handschuh:

”I opgangstider vil folk gerne have ting i høj kvalitet, der holder længere. Men de holder stadig på pengene i udbudsfasen. Derfor er tricket at tilbyde ekstra services, når projektet er i gang. Så bliver du en værdifuld sparringspartner, som gør projektet mere overskueligt”.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere