01.05.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Vær altid sikker på det ønskede flow

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belimo trykuafhængige flowventiler med ultralyds-flowmåling sikrer, at du altid har det ønskede flow gennem ventilen. Flowmåleren giver sand tilbagemelding, som ventilen regulerer efter, så flowet holdes på den ønskede værdi.

Nem installation og drift.
Ventilerne vælges ud fra ønsket flow og gør anlægsopbygning enkel, hurtig og sikker med brug af færrest mulige ventiler – strengreguleringsventiler er ikke længere nødvendige. Ventilerne giver dig overblik over vandforbruget i dit anlæg, og hjælper dig med at formindske energiforbruget. Så du sparer tid og penge ved projektering, installation og drift.

Garanti og mulighed for buskommunikation
Belimo yder 5 års garanti på sine flowventiler og ultralyds-flowmålere – lige som på alle andre Belimo produkter. Belimo flowventiler med ultralyds-flowmåling fås fra DN15 til DN50. De fås med SuperCap sikkerhed ved strømsvigt og mulighed for MODbus eller MPbus.

Find mere om Belimo flowventiler med ultralyds-flowmåling her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere