31.08.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Værktøj 2 til SOSWEB-værktøjskassen - Opgaver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Husk, at SOSWEB er fleksibelt og opbygget i moduler, så du kan vælge netop de områder, der giver jeres virksomhed udbytte i arbejdet med arbejdsmiljø, miljø og kvalitet – uanset virksomhedens størrelse.

Værktøj 2 -Opgaver

Med værktøjet ”Opgaver” kan I oprette og planlægge alle virksomhedens opgaver som eksempelvis APV, handlingsplaner for ligeved-ulykker samt afvigelser inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.
 
Opgaver og handlingsplaner kan desuden lægges i kalenderen med en alarmfunktion, så I får besked ved terminer for opgaverne. Samtidig er det muligt at tilføje, hvem der er ansvarlig for opgaven.

I opnår dermed følgende:

  • Overblik over APV og handlingsplaner
  • Styr på dokumentationen for jeres APV
  • APV er let tilgængelig for alle medarbejdere og andre interessenter
  • Overblik over opgaver for både ledelse, opgaveansvarlig og øvrige medarbejdere
  • Planlægning af terminer for løsning af både krævede og egne opgaver i forbindelse med budgetlægning
  • Fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere - synlig fokus på arbejdsmiljøet 

Kan du ikke vente?

Kan du ikke vente med at blive introduceret til de resterende værktøjer, så kan du i mellemtiden gå ind på hjemmesiden www.sosweb-info.dk, og læse mere.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en gratis og uforpligtende demonstration af systemet.

Kontakt os på:
Telefon 66 17 34 55 
Mail: info@avidenz.dk

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper vi med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere