09.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Vølund Varmeteknik åbner akademi for fagfolk

Kundeforståelse og faglig viden er med til at øge både salg og indtjening. Sådan lyder budskabet bag et nyt akademi, som Vølund Varmeteknik om kort tid åbner dørene op for i Herning.

Inden længe åbnes der et nyt akademi for fagfolk, hvor fokus rettes mod faglig viden og kundeforståelse. Det er Vølund Varmeteknik, der står bag Vølund Akademiet, hvor erfarne specialister og "tunge" fagfolk fra firmaet deler ud af den nyeste viden om fremtidens varmetekniske løsninger.

Læs også: Stort potentiale i varmepumper

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Med fokus på virksomhedens sortiment af luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper og biokedler er det målet at give VVS-installatører og -svende konkrete og brugbare værktøjer til at styrke kundekontakten i hverdagen.

”Branchen er i en rivende udvikling, hvor fremtidens varmeløsninger kræver stadig mere specialviden og teknisk faglighed - og den tilbyder vi på Vølund Akademiet”, fortæller direktør Søren Krogh fra Vølund Varmeteknik og fortsætter:

”Vi har i første omgang taget udgangspunkt i det behov, som vi møder i det daglige arbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi lægger derfor ud med et udvalg af kurser inden for de mest relevante produktområder. Blandt andet har vi et teknisk basiskursus, der giver kendskab til styringsprincipper, opbygning og opstart af varmepumper. Det kan varmt anbefales til alle, som ønsker et generelt produktkendskab og kendskab til forskellige systemløsninger samt praktisk opstart og håndtering af forskellige fejltyper”.

Vølund Akademiet vil løbende vil udvikle kursusprogrammet, da Vølund Varmeteknik også på kursusområdet vil fremstå som en stærk samarbejdspartner, når det drejer sig om salg af varmetekniske løsninger til landets VVS-fagfolk, lyder det fra Søren Kragh.

Specialistviden - for specialister
Vølund Varmeteknik har i en årrække gennemført specialistuddannelser, blandt andet hos det svenske moderselskab NIBE. Det er på baggrund af disse kurser og uddannelsesforløb, at Vølund Akademiet er etableret.

Akademiet er bygget op som en række praktiske kurser, hvor deltagerne skal tilegne sig kendskab til virksomhedens produkter og en viden, der kan danne baggrund for god kunderådgivning.

”Kurserne på Vølund Akademiet har fokus på praktiske øvelser og hverdagssituationer snarere end hård teori. Man får altså rig lejlighed til selv at få erfaring med vores produkter inden for varmepumper og biokedler, og underviserne er altid fagfolk, der kender de udfordringer, som man står med til dagligt”, fortæller direktøren og tilføjer:

”Vi er heller ikke blege for at dele ud af de dyrtkøbte erfaringer, som vi selv eller installatører har gjort. Det er som regel dem, man lærer mest af - og dem vil vi naturligvis gerne skåne vores kunder for at gentage”.

Læs også: ”Med et mobilt kontor, salg og energivejledning har jeg fået mit drømmejob”

De fleste af forløbene er bygget op som endagskurser, hvor undervisningen foregår på Vølund Akademiet i Herning. Derudover tilbydes der en teknisk salgsuddannelse, der strækker sig over to dage, afholdt med cirka en måned imellem.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere