16.09.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Velkommen til vores nye lærling i El-afdelingen, Rodi Bulduk.

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sidste uge besøgte WK Kommunikation vores byggeplads i Høje Taastrup, hvor vi er ved at udføre tre fagentrepriser, i forbindelse med opførelsen af TMJ’s nye logistik- og hovedkontor.

Her mødte vi Rodi, der var i fuld gang med at installere el-tavler, sammen med hans kollegaer John Kvistbo og Per Ib Hansen. Til hverdag går Rodi under formand Søren Skovholm Hansen og i sidste uge, fik vi lov til at høre lidt om hans oplevelse af, hvordan det er at være lærling i WK.

”Alle er meget imødekommende og hjælper glædeligt – uanset om det er på pladsen eller hovedkontoret. Jeg har særligt oplevet, at mine kollegaer på pladsen altid er klar til at give en hjælpende hånd. Generelt har mit hold taget rigtig godt imod mig, og indtil videre har mit lærlingeophold været en positiv oplevelse.”

Rodi kendte i forvejen WK gennem hans bror, der selv er i branchen som elektriker. Rodis studiekammerat, Oliver Hammarlund, startede også som lærling i WK den 29. juli 2019. Både Rodi og Oliver tager begge en EUX på Roskilde Tekniske Skole.

Rodi forventer at blive udlært til februar 2024, hvorefter hans ambition er at læse videre til El-installatør.

Vi håber, at WK er med til at kick-starte Rodis karriere i branchen.

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet. Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på all…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere