Lærling

Branchen

Årets lærling 2020 kåret

Hvert år hylder Aarhus Håndværkerforening og Dansk Industri Østjyllands bedste lærlinge. Der bliver givet medaljer til 25 lærlinge, som bliver kåret til Årets Lærling.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Velkommen til vores nye lærling i El-afdelingen, Rodi Bulduk.

I sidste uge besøgte WK Kommunikation vores byggeplads i Høje Taastrup, hvor vi er ved at udføre tre fagentrepriser, i forbindelse med opførelsen af TMJ’s nye logistik- og hovedkontor.

Indhold fra partner

Branchen

Tag ansvar for fremtiden, mester!

Minuba gør en forskel og sætter fokus på de manglende praktikpladser. 12.000 unge står i dag uden en praktikplads – er du én af dem?

Indhold fra partner

Branchen

Fejl i kontrakt koster VVS-firma 90.000 kroner

Ribe VVS Service skal efterbetale 90.000 kroner til en tidligere voksenlærling. Han får beløbet for at pendle mellem firmaets hovedsædet i Ribe og arbejdspladsen i Glostrup. Men da lærlingen bor i Rødovre, har han aldrig kørt fra Ribe til København.

Branchen

Arbejdsgiverne kårer årets lærling

Den unge VVS- og energispecialist Rasmus Vilhelmsen er blevet kåret til årets lærling af Arbejdsgiverne. Han opfordrer flere unge til at gå erhvervsskolevejen.

Branchen

Få fem gode råd til lærlingetrivsel

Brancheforeningen Arbejdsgiverne har listet de fem vigtigste råd til installatører, der ønsker at få lærlinge ind i deres virksomhed.

Branchen

Arbejdsgiverne vil løse lærlingeproblem

Arbejdsgiverne vil skabe 1.630 nye praktikpladser inden for smede- og VVS-faget. Tiltaget møder begejstring hos erhvervsskolerne.

Branchen

Indspark: Vi mangler hjælp til at holde fanen

Branchen

En af Brøndums dygtige lærlinge er indstillet til Fagets Medalje

Brøndums VVS-lærling, Louise Tingvold Jensen, har bestået sin svendeprøve med særdeles veludført/fremragende. Det flotte resultat betyder, at Louise er indstillet til Fagets Medalje, som er branchens anerkendelse for en særlig arbejdsindsats og dygtighed i læretiden.

Indhold fra partner

Branchen

WK repræsenteret til BOSS LADIES

Boss Ladies: 31 kvinder skal inspirere danske piger til at vælge en fremtid i bygge-, anlægs- og installationsbranchen.

Indhold fra partner

Branchen

Samarbejde skaber bornholmsk lærlinge-succes

Et samarbejde mellem Dansk El-Forbund, industrivirksomheden Jensen Denmark og lokale el-installatører på Bornholm har medvirket til, at antallet af lærlinge næsten er fordoblet på et år.

Branchen

Flere elektrikere vil være en del af Dansk El-Forbund

Der er fortsat medlemsfremgang hos Dansk El-Forbund, hvilket primært skyldes lærlingenes tilstrømning. Samtidig melder færre svende sig ud.

Branchen

Her er Danmarks bedste elektrikerlærling

Mikkel Rifbjerg Pedersen fra Marielyst EL har sikret sig sejren ved DM i Skills og dermed titlen som landets dygtigste elektrikerlærling.

Branchen

Ny elektrikeruddannelse er en succes

Den ændrede elektrikeruddannelse er allerede en succes. Det mener flere branchefolk, virksomheder og studerende.

Branchen

Nu stiger prisen på en lærling

Den såkaldte praktikpladspræmie bortfalder fra årsskiftet, og det betyder, at en lærling i 2014 bliver 33.000 kr. dyrere for virksomhederne. Dansk Byggeri frygter, at det er lig med færre praktikpladser.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere