14.11.2018  |  EL  |  Branchen

WK repræsenteret til BOSS LADIES

Indhold fra partner Hvad er dette?

Boss Ladies: 31 kvinder skal inspirere danske piger til at vælge en fremtid i bygge-, anlægs- og installationsbranchen.

WKs elektrikerlærling Louise Thastum Jervelund er blandt de 31 Boss Ladies ambassadører der er blevet klædt på til at levere budskabet om, at en erhvervsuddannelse i allerhøjeste grad også er for piger.

Den 27. oktober mødtes Louise for første gang med de andre ambassadører i forbindelse med et kick-off møde i København. Billedet er fra mødet, hvor ligestillingsminister Eva Kjer Hansen (V) deltog.

Boss Ladies er et nyt stort projekt som skal sikre, at flere piger vælger en uddannelse indenfor installations- og byggebranchen. Formålet er blandt andet at bryde med  nogle af de fordomme der er forbundet med en erhvervsuddannelse, og i stedet hjælpe piger, forældre, lærere og vejleder med at få øjnene op for de mange spændende karrieremuligheder, der findes indenfor installationsbranchen.

Du kan læse mere om projektet her: http://www.tekniq.dk/videncenter/oversigt/uddannelse/boss-ladies

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

ALLE KOMPETENCER UNDER ÉT NAVN Wicotec Kirkebjerg A/S er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører. Vi beskæftiger over 1000 medarbejdere med afdelinger over hele landet. Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på all…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere