13.09.2017  |  VVS  |  Branchen

Veltek indkalder varmebranchen til dialogmøde

Brancheforeningen Veltek inviterer virksomheder beskæftiget inden for individuel opvarmning af bygninger til dialogmøde.

Hos brancheforeningen Veltek har man inviteret et bredt udvalg af producenter og leverandører til markedet for individuelle varmekilder til et dialogmøde den 21. september.

Ifølge foreningen er mødet et led i Velteks strategi om at blive førstevalget blandt interesseorganisationer, når myndighederne skal vælge sparringspartner til udarbejdelse af bekendtgørelser og reglementer inden for Veltek-medlemmernes interesseområder.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Veltek repræsenterer i dag 115 producenter, leverandører og grossister inden for el, vand, varme og ventilation, men i fremtiden har selskabet også et ønske om en varmesektion med egen bestyrelse og sektionschef, der skal indgå på linje med Velteks nuværende tre faglige sektioner.

Læs også: Fusionen mellem Veltek og Dansk Ventilation er endeligt vedtaget

Vil skabe værdi for omverdenen
Ifølge Per Rømer Kofod er formålet med en ny varmesektion at skabe værdi for den omverden, Veltek henvender sig til.

Offentlige myndigheder henvender sig i større grad til færre og mere bredt funderede samarbejdspartnere, og med en ny varmesektion vil myndigheder kunne spare tid og ressourcer ved at søge faglig vejledning og teknisk sparring hos Veltek:

”I Veltek oplever vi i højere grad, at myndighederne efterspørger helhedsløsninger, og det er blevet rigtig svært at blive hørt, hvis vi kun kan tilbyde ’nøglehulsbetragtninger’”, siger Per Rømer Kofod, der mener, at politikere og myndigheder ikke fokuserer på faggrænser, men vil i stedet blot vil klædes på, så de kan træffe beslutninger på et seriøst grundlag og forsvare dem om nødvendigt.  

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere