15.01.2019  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Ventilationsfirmaet Novenco får kæmpeordre fra Facebook

Det danske ventilationsfirma Novenco har modtaget en stor ordre fra Facebook i USA.

Det danske ventilationsfirma Novenco Building & Industry skal levere ventilatorer til to af Facebooks datacentre i USA, skriver borsen.dk.

Læs også: Bæredygtig køling hitter i København

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Det er et virkelig stort skridt for os. Når en virksomhed som Facebook, der har så mange datacentre, og bygger dem over hele verden, vælger at tage vores produkter ind, så er jeg sikker på, at der også er andre, der vil kigge vores vej”, siger adm. direktør, Lars Knaack, til borsen.dk.

Virksomheden vil ikke oplyse ordrens pris men udtaler til Børsen, at der er tale om et signifikant beløb. Novenvco har de seneste to år vokset med 25 procent i gennemsnit, og regner med at runde en omsætning i 2018 på cirka 300 millioner kroner.

"Der er ingen tvivl om, at det hjælper os med at holde den samme vækst, som vi har haft de sidste to år”, siger den adm. direktør til borsen.dk.

Ventilationsvirksomheden leverede for fire-fem år siden luftkøling til Facebooks svenske datacenter i Luleå. Og den nye aftale hjælper Novenco ud over de europæiske grænser.

Læs også: Ingen aircondition på nyt supersygehus

Virksomheden har næsten 200 ansatte på globalt plan og hovedkontor i Næstved.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere