12.04.2018  |  EL  |  Branchen

Ebmpapst bliver medlem af Ingeniører Uden Grænser

Via et medlemskab af Ingeniører Uden Grænser vil ventilationsproducenten Ebmpapst hjælpe udviklingslande til bedre levevilkår og samtidig høste vigtig viden om fjerne markeder.

Ebmpapst, der producerer ventilatorer, er blevet medlem af humanitær-organisationen Ingeniører Uden Grænser (IUG).

”Vi er selv en ingeniørtung virksomhed og finder det oplagt at være med til at fremme den indsats, som IUG yder for at bygge en bedre fremtid for mennesker, der er ramt af katastrofer eller fattigdom”, siger Torben Lintrup Kirkholt, managing director, Ebmpapst Denmark.

Læs også: Politisk handling skal sikre den fremtidige arbejdskraft 

IUG har en række medlemmer med tekniske kompetencer, der samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer. Omdrejningspunktet er en kollektiv indsats for at forbedre livsvilkår for verdens fattige ved blandt andet at skaffe rent vand, udbedre veje og broer samt etablere solcelleanlæg og affaldsbehandling.

Medlemskab giver vigtig viden 
Ebmpapst kan selv drage nytte af det nye medlemskab. Ifølge Torben Lintrup Kirkholt kan virksomheden i samarbejde med IUG høste erfaringer om den markeds- og teknologiudvikling, der finder sted udenfor Danmark. 

Læs også: Ren luft til rene miljøer

”Vores støtte er med til at give os øget indsigt i de globale sammenhænge, der skal virke som drivere internt for vores innovationsevne, agilitet og etik. Samarbejdet med IUG giver os en opdateret viden om markeder og udviklingstrends, som normalt ikke har vores fokus”, siger han og uddyber: 

"I stedet for kun at operere i et modent HVAC-marked i Danmark vil vi gerne agere mere bredt. Det vil inspirere os og få os til bedre at forstå de sammenhænge, som vores teknologi i fremtiden kan komme til at indgå i. Vi vil gerne medvirke til at flytte fokus fra bistand over til kommercielt samarbejde. Det, tror vi, er væsentligt mere attraktivt og levedygtigt for alle deltagere".

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere