01.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vi kender håndværksbranchen og ved hvordan den optimeres – også om aftenen!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan præsterer din virksomhed i forhold til din konkurrenter? Hvor stort er din virksomheds uudnyttede potentiale? Det er nogle af de spørgsmål du får svar på hos BDO. Vi kender branchen indgående og kan dermed rådgive dig om hvordan du øger din indtjening.

Vores branchegruppe for håndværkere har specialiseret sig i at opnå faglig viden om hånd-værkerbranchen, så vores specialister kan give dig sparring og kompetent rådgivning. Vi baserer vores viden på regnskabstal, brancheanalyser og en generel indsigt i og viden om bygge- og anlægsbranchens aktører.

Vi ved, at ekstra tid i dagtimerne især er en udfordring for den travle branche. Senior Partner i BDO, Frank Barrit, fortæller at: ”Vi ved, at håndværkere har rigtig travlt i disse tider, og derfor ønsker vi at tilgodese deres situation ved at tilbyde gratis rådgivning om aftenen, hvor de forhåbentlig har bedre tid til at fokusere på økonomien”.

Hos BDO tilbyder vi derfor fremadrettet 30 minutters gratis aftenrådgivning til håndværkere, hver tirsdag og torsdag aften fra kl. 19-22.

Passer aftenrådgivning bedre ind i din travle hverdag? Så læs mere på www.bdo.dk/haandva-erkere

Mere fra BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

https://www.bdo.dk

  • +45 76 35 56 00
  • Birkemose Allé 39, 6000 Kolding

Værdi – sund vækst eller velfærd? I BDO er vi drevet af ambitionen om at skabe værdi. Afhængig af, hvilke af vores kunder vi er i dialog med, kan værdien fx være sund vækst eller velfærd.Som kunde hos os oplever du, at mangfoldigheden blandt vores revisorer, specialister og konsulenter er en stor styrke, når de bruger national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere