08.07.2019  |  EL  |  Intelligente installationer

Videoovervågning skal fjerne fodboldbøller fra Brøndby Stadion

Som den første virksomhed i Danmark har Brøndby IF fået tilladelse til at benytte kameraer med ansigtsgenkendelse. På den måde vil klubben sikre, at karantæneramte fans ikke kan få adgang til stadion.

Et nyt overvågningssystem, der er i stand til at ansigtsgenkende personer, skal sikre, at karantæneramte fodboldbøller ikke kan få adgang til Brøndby Stadion.

Læs også: Ansigtsgenkendelse bliver en hyldevare

Det skriver Ekstra Bladet.

”Som den første virksomhed i Danmark har vi fået tilladelse af myndighederne til at benytte os af ansigtsgenkendelsesteknologi i en række nye kameraer, vi har fået installeret på Brøndby Stadion”, siger Brøndbys administrerende direktør, Jesper Jørgensen, til Ekstra Bladet og fortsætter:

”Systemet vil markant øge vores effektivitet til at identificere karantæneramte personer ved vores indgange, og dermed kan vi bedre sikre, at karantæneramte ikke kommer ind til vores kampe”.

Scanner kun folk på karantænelisten
Jesper Jørgensen fortæller, at man hidtil har været afhængig af, at vagterne kunne spotte folk med karantæne, og det er altså ikke sket i tilstrækkelig grad.

Ifølge Brøndby vil scanneren udelukkende scanne og søge efter folk, der rent faktisk er på karantænelisten, og derfor vil man ikke blive hverken genkendt eller registreret, hvis man ikke figurerer på listen.

Læs også: Intelligent overvågning giver længereåbningstid på genbrugsplads

Personer med karantæne kan se frem til at blive genkendt for første gang, når Brøndby åbner den nye sæson mod Silkeborg 14. juli.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere