12.06.2019  |  VVS  |  Branchen

VVS-firma fra Holstebro sætter rekord i overskud

Det går godt for VVS-firmaet Bøndergaard fra Holstebro, der for fjerde år i træk kan præsentere et positivt regnskab. Overskuddet fra 2018 på to milioner kroner er endda det bedste resultat i firmaets historie.

Med et overskud på to millioner kroner overgik VVS-firmaet Bøndergaard, der har hjemme i Holstebro, de ellers pæne overskud på mellem 600.000-700.000 kroner fra 2015, 2016 og 2017.

Læs også: Medarbejdere sikrer VVS-firmas stigende omsætning

Det skriver mediet Holstebro Onsdag.

”2018 var et rigtigt godt år for os, hvor vi havde gang i mange fine projekter og opgaver”, siger direktør Peder Bøndergaard til Holstebro Onsdag og fortsætter:

”Vi har haft rigtigt travlt. Det er vores bedste resultat, så jeg skulle være et skarn, hvis jeg ikke var tilfreds. Sagt på jysk, var det ikke så ringe endda”.

Virksomheden er trimmet 
Ifølge direktøren skyldes de seneste års overskud, at virksomheden er trimmet til opgaverne, og derfor tror han også på, at den positive udvikling vil fortsætte i indeværende år.

”Vi kan ikke regne med, at resultatet bliver lige så godt som i 2018, men et sted mellem to millioner og 600.000 kroner, hvor vi har ligget de tidligere år, vil også være fint”, siger Peder Bøndergaard til Holstebro Onsdag.

Han lægger ikke skjul på, hvad der er en af de største udfordringer for VVS-branchen, hvor arbejdsløsheden er meget lille, hvilket betyder stigende lønudgifter.

Læs også: Selvom installatørerne har fået mere travlt er indtjeningen ikke fuldt med

”Det er svært at finde kvalificeret arbejdskraft. Jeg skal ud og "stjæle" medarbejderen fra konkurrenter og kolleger, hvis jeg skal bruge tre nye mand, og det er en dyr løsning”, siger Peder Bøndergaard, der har 12 ansatte.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere