02.03.2021  |  VVS  |  Byggeri

VVS-vækstvirksomhed har de bløde værdier øverst i værktøjskassen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har en stor tro på fremtiden, og at vi kan fortsætte vores vækst sammen med vores fantastiske medarbejdere. Derfor investerer vi massivt i medarbejderudvikling for at gøre os klar til endnu flere spændende opgaver i fremtiden.

Et intensivt udviklingsforløb for alle virksomhedens 45 funktionærer skal give dem værktøjer i dagligdagen til at blive endnu bedre til at håndtere egne opgaver – og blive endnu bedre ledere for virksomhedens svende og lærlinge. 

John Jensen VVS er ikke nogen almindelig familiedrevet virksomhed. Siden sønnen Jesper for 20 år siden overtog en dengang mindre VVS-virksomhed efter sin far, har virksomheden været i konstant vækst til foreløbig knap 200 ansatte og en årlig omsætning på 238 mio. kr. i 2019.

Nu står virksomheden overfor opgaven med at fortsætte den positive udvikling, og det vigtigste værktøj til yderligere vækst er udvikling af det personlige lederskab for alle virksomhedens funktionærer. Et udviklingsprogram, som varetages af Tove Vejlgaard Schørring. Jesper Leen Jensen og ledende medarbejdere i John Jensen VVS har gennem de seneste syv år benyttet sig af Tove som coach, mentor og til personlig sparring.

Vækst gennem personlig udvikling
Hemmeligheden bag virksomhedens vedvarende vækst er, ifølge Jesper Leen Jensen selv, et konstant fokus på de mennesker, der arbejder i virksomheden:

”Jeg betragter virksomhedens udvikling som trappetrin, og vi er i gang med at tage et af de største skridt nogensinde. Vi vil gerne fortsætte vores udvikling og blive endnu bedre. Derfor skal vi fastholde og tiltrække de bedste,” siger han og fortsætter:

”Man skal også være villig til at investere i noget, der ikke nødvendigvis kommer tilbage krone for krone, for det er umuligt at måle én til én, men jeg er sikker på, at udviklingsprojektet gør en forskel. Jeg tror helt indeni, at kompetenceledelse betyder meget, og at hvis vi bruger rigtig meget energi på vores medarbejdere, så kommer det positivt tilbage.”

Ledergruppen hos John Jensen VVS har igangsat en målrettet indsats mod yderligere vækst med fokus på at udvide alle medarbejdernes personlige værktøjskasse til håndtering af dagligdagen. Det handler både om at skabe en øget bevidsthed individuelt og om gruppedynamikker:

”Jeg tror på, at vi fortsat skal udvikle vores medarbejdere, og at udviklingsprojektet er en positiv spiral, der kommer til at trække hele virksomheden frem,” fortæller Jesper Leen Jensen.

Læs mere om udviklingsprojektet her

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere