19.01.2022  |  VVS  |  Branchen

VVS-virksomhed med 200 ansatte udvider hovedkontoret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos John Jensen VVS er de i fuld gang med at planlægge flytningen af virksomhedens blikværksted.

Blikværkstedet har indtil nu haft til huse i Kirke Hyllinge, men da ejendommen der er solgt, flyttes værkstedet til Hedehusene. Adressen er nærmere bestemt Rundageren 21, som er nabobygningen til John Jensen VVS’ hovedkontor.

VVS-virksomheden har haft til huse på Rundageren 17 siden 1969 og har løbende bygget om og bygget til, efterhånden som virksomheden er vokset. I blikafdelingen, hvor de er specialiseret inden for tag- og facadearbejde, anvendes store maskiner til forarbejdning af eksempelvis zink og kobber, og det har været svært at finde plads til værkstedet på matriklen i Hedehusene. Det var derfor oplagt at leje nabobygningen, da lejligheden bød sig.

Det er med stor begejstring, at Jesper Leen Jensen, der er adm. direktør og ejer af John Jensen VVS, beretter om den kommende flytning:

- Flytningen af blikafdelingen giver os mulighed for at styrke sammenholdet endnu mere blandt vores medarbejdere, da det vil skabe en endnu bedre dialog på tværs af afdelingerne, når vi ses mere i hverdagen. Det taler direkte ind i ét af vores største fokusområder, nemlig nærhed. Og det gælder ikke kun for vores medarbejdere, for langt størstedelen af vores kunder vil også få gavn af flytningen, i og med, at vores blikafdeling kommer tættere på, fortæller Jesper Leen Jensen.

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere