17.06.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Würth slår dørene op til en ny butik i Nordjylland

Würth Danmark har sat et mål om, at alle skal kunne nå en Würth-butik på 20 minutter. Derfor åbner kæden en ny butik i Thisted.

Det høje aktivitetsniveau i byggebranchen gør tiden mere og mere kostbar for installatørerne. Derfor åbner Würth, der sælger befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr med mere til det professionelle marked, en ny butik i Thisted, Nordjylland.

Læs også: Würth åbner megastore i Sydhavnen

”Det har længe været et stort ønske for os at åbne en butik i Thisted. Vores kørende sælgere har gennem mange år haft et godt og tæt samarbejde med rigtig mange håndværkere i Nordjylland, og gennem årene er samarbejdet bare vokset og vokset”, fortæller Würths kædechef, Rune Liljeroth, og tilføjer:

”Med det høje tempo, tingene kører i lige nu, fortjener de, at vi sørger for, at de kan få fat i Würth-produkter, når de har brug for dem her og nu”.

Det daglige ledelsesansvar i den nye butik vil blive varetaget af butiksleder Preben Møller.

Maks. 20 minutter til en butik
Würth har gennem en årrække haft en butik i Aalborg, og for godt et halvt år siden åbnede virksomheden en butik i Hjørring. Med den nye butiksåbning i Thisted kommer Würth et skridt tættere på ambitionen om, at alle skal kunne nå en Würth-butik inden for 20 minutter.

Rune Liljeroth anerkender dog, at der bliver brug for mindst et par butikker mere i det nordjyske inden ambitionen er opfyldt, og det ligger også i planerne:

”Med butikken i Thisted har vi 30 Würth-butikker i Danmark, og lige nu åbner vi alle de nye, vi overhovedet kan nå. Faktisk åbner vi også en butik i Færøerne samme dag, som vi åbner i Thisted, så vi har fuld fart på, og vi forventer bestemt, at vi på sigt også vil investere yderligere i Nordjylland”. 

Læs også: Danmarks største Würth butik åbner i Odense C

Den nye butik i Thisted kommer til at rumme mere end 5.000 varenumre og indvies tirsdag den 18. juni kl. 12.00, hvor alle interesserede er velkomne til at komme forbi Præstejorden 7. 

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere