22.08.2022  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Wicotec Kirkebjerg vinder flere rammeaftaler hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

Forsvarets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder. Rammeaftalerne er fordelt i fem regionale delaftaler, hvor teknikentreprenører fra hele landet har konkurreret om tre pladser inden for hver region. Wicotec Kirkebjerg A/S har ikke blot vundet en førsteplads, men deltager i projektopgaver ved alle fem regioner.

Teknikentreprenør og servicepartner Wicotec Kirkebjerg A/S har vundet førstepladsen for Region Syd i forbindelse med Forsvarets Ejendomsstyrelses udbud inden for de fem regioner. Derudover har Wicotec Kirkebjerg vundet andenpladsen hos fire andre regioner: Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Rammeaftalen for Region Syd giver Wicotec Kirkebjerg mulighed for i et tæt samarbejde med Forsvaret at løse en lang række ad-hoc opgaver, udføre vedligehold og service, samt renoveringer og projekter hen over de næste tre år med mulighed for forlængelse. Wicotec Kirkebjerg vil få tildelt opgaver under alle tekniske fagområderne bl.a. el, VVS, køl, ventilation og bygningsautomatik.

LÆS OGSÅ: Landlig romantik på badeværelset

Wicotec Kirkebjerg har derudover fået tildelt håndtering af fast service samt at være med i miniudbud på Region Syds opgaver over 30.000 kr. Tildelingen af førstepladsen på Region Syd indebærer, at Wicotec Kirkebjerg samtidig skal stå til rådighed med et akutberedskab 24/7.

I tråd med strategi

Tildelingen af ovenstående rammeaftaler hos Forsvaret ligger i tråd med Wicotec Kirkebjergs strategi inden for service og teknisk Facility Management (Hard FM), hvor Wicotec Kirkebjerg i dag har en betydelig portefølje af større FM aftaler: 
 
”Wicotec Kirkebjerg har de senere år haft særligt fokus på udvikling af service og i særdeleshed teknisk Facility Management. Wicotec Kirkebjerg er i dag repræsenteret i hele Danmark med datadrevne FM-aktiviteter baseret på bred viden og afprøvede standarder for optimal drift og vedligehold. Kontrakten med Forsvaret er med til at understøtte denne udvikling,” fortæller afdelingsdirektør og fagligt ansvarlig for Service og Facility Management, Michael Landsgaard.

LÆS OGSÅ: Hillerød har Danmarks højeste timepris på sagsbehandling af byggetilladelser

I forbindelse med aftalerne for både Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland og Region Hovedstaden er Wicotec Kirkebjerg tildelt andenpladser, hvilket indebærer at Wicotec Kirkebjerg vil være med i miniudbud over 30.000 kr. på de øvrige landsdækkende rammeaftaler med Forsvaret og derfor skal deltage i både større og mindre fastprisopgaver.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere