27.05.2013

Solar åbner kompetencecenter i Aarhus

Et spritnyt Solar kompetencecenter er klar til åbning i Århus-forstaden Skejby. Solar ønsker nemlig at være mere synlige i ”smilets by”, som forventes at blive et vækstcenter de kommende år.

El, vvs og ventilationsgrossisten Solar åbner nyt kompetencecenter i Århus. Samtlige installationer i centeret er baseret på Solars Blue Energy-konceptet, der byder på en række nye og energieffektive løsninger.

Læs også: Solar puster nyt liv i Comfort-konceptet

Solar har valgt at placere det nye center i Århusområdet, fordi virksomheden forventer, at Danmarks næststørste by bliver en vækstby i de kommende år. Det forklarer Lars W. Sørensen, der er direktør for Intern Salg i Solar

”Årsagen til at vi lægger et kompetencecenter i Aarhus er, at vi vil være langt mere synlige i Danmarks næststørste by, som i de kommende år bliver et af Danmarks vækstcentre. Placeringen af kompetencecentret i erhvervsområdet i Skejby, og placeringen af vores Servicecenter på Søren Frichs Vej vurderer jeg som værende optimal. Det er afgørende for os at være i stand til at tiltrække de rette kompetencer til Solar, så vi fremadrettet kan styrke vores målsætning om at være den førende tekniske grossist til el-, vvs og ventilationsmarkedet i Danmark. Det bliver vi med det nye kompetencecenter i Aarhus i stand til, da vi nu samlet set har kompetencecentre placeret, så vi kan rekruttere medarbejdere fra hovedstadsområdet (Brøndby), trekantsområdet (Vejen), Aarhus (Skejby) og Aalborg (Svenstrup),” Lars W. Sørensen.

Læs også: Solar dropper forbrugerelektronik

Det nye kompetencecenter kan i en fremtid huse mere end 70 medarbejdere, heraf teknikere med viden inden for el, vvs, energioptimering, vedvarende energi, Building Management Systems, belysning og en række andre tekniske discipliner. Med kompetencecenteret i Aarhus kan Solar samtidig afholde en række af de utallige kunde- og leverandørarrangementer samt kursusaktiviteter, som Solar Skolen afvikler.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere