08.06.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Positivt årsregnskab fra Lindab

Lindabs årsregnskab viser en solid bundlinje, hvilket giver ventilationsvirksomheden blod på tanden. Nu skruer man op for ambitionerne.

Lindab har offentliggjort årsregnskabet for 2017, der viser øget omsætning og en stabil bundlinje. I 2017 lød omsætningen på 830 millioner kroner, mens indtjeningen lå på 36 millioner. Og det er et resultat, som ventilationsvirksomheden er godt tilfreds med. 

”Årsregnskabet er positivt, og vi har leveret et solidt resultat. Bundlinjen er knap fulgt med den stigende omsætning, og det skyldes primært de højere råvarepriser og en række strategiske investeringer i produktion og produktudvikling i Danmark”, siger Mette Brøndum, administrerende direktør i Lindab.

Og med de gode resultater vokser virksomhedens ambitioner. Lindab planlægger således at opruste på en række punkter. Både i forhold til produktudvikling, produktion og medarbejdere.

Læs også: Puk Spencer fejrer 25 år hos Lindab

Lindab satser på bæredygtighed
Samtidig er målet at satse mere på bæredygtige produkter og processer. På den måde ønsker Lindab at blive en førende leverandør til fremtidens byggerier.

”Vi arbejder selvfølgelig med bæredygtige løsninger af miljømæssige hensyn, men vi gør det også, fordi vi ved, at det skaber værdi for vores kunder. Vores kanalsystem Lindab Safe modtog som de første på markedet en Eurovent-certificering i højeste tæthedsklasse tidligere i år. Den høje tæthed betyder ikke bare et mindre energiforbrug til gavn for miljøet, men giver også økonomiske besparelser for vores kunder”, forklarer Mette Brøndum.

Samtidig tyder tallene fra første kvartal af 2018 på, at fremgangen fortsætter.

”Vi er kommet stærkt fra start i 2018, hvor en række tendenser fra 2017 er fortsat. Efterspørgslen på rekt-kanaler er markant, men fordi vi har produktion flere steder i landet og mange nærværende og kompetente medarbejdere kan vi fortsat rådgive og levere til tiden”, lover Mette Brøndum.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere