16.11.2017  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Årstiderne Arkitekter, CG Jensen, Leif Larsen Ventilation og Jørgen Lund Frederiksen skal bruge Ajour.

Indhold fra partner Hvad er dette?

I de sidste uger har vi været ude og sætte nye kunder i gang med at bruge Ajour.

Årstiderne Arkitekter skal bruge AjourInspect til byggestyring og tilsyn og AjourBox til dokumenthåndtering.

CG JENSEN A/S skal bruge AjourInspect til styring af Himmelbyen i Ørestaden, som er et større byggeprojekt, der løber over flere år. AjourInspect giver både nemmere og bedre dokumentation af byggeprocessen under udførelse, ved aflevering og ved mangelgennemgang. 

Leif Larsen Ventilation A/S blev sat i gang med AjourKS til dokumentation af deres kvalitetssikring. Med AjourKS spares både tid og kvaliteten af dokumentationen øges, fordi kvalitetssikringen bliver lavet og færdiggjort digitalt i forbindelse med arbejdet.

Jørgen Lund Frederiksen A/S skal bruge AjourKS til kvalitetssikring og fotodokumentation. Vi var et smut forbi Kolding og sætte dem godt i gang. 

Velkommen ombord - vi glæder os til et godt samarbejde!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere