02.11.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Hos Ajour har vi haft en travl uge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lancering af nyt initiativ, AjourSeminar og præsentation af vores nye BIM-produkter på Molio Konferencen.

I Vejle hos Hundsbæk og Henriksen løb vores 2. seminar af stablen, hvor vi havde inviteret nye og eksisterende kunder til en dag i digitaliseringens tegn. Et nyt initiativ, der skal oplyse vores brugere/ikke brugere omkring fordelene med vores værktøjer, de nye features og udviklingsområder og endelig brugen af selve værktøjerne i praksis. 

Vi er glade for at vores initiativ er blevet taget så godt imod. En stor tak til Hundsbæk og Henriksen for lån af deres lokaler og til Ole Hansen fra Bovia, der kom og fortalte om sine erfaringer med Ajour i praksis.

Dertil har vi deltaget på Molio Konferencen i HUSET i Middelfart, hvor vi præsenterede vores nyeste BIM produkt, AjourObjects. En integration til Revit som håndterer alle virksomhedens objekter – og ikke mindst integrerer Molios prisdata direkte i Revit. Det var også i denne uge, vi viste vores helt nye IFC/BIM-viewer i AjourBox.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere