14.11.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Et væld af deltagere og god feedback efter AjourSeminar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour bød op til networking, vidensdeling og oplæg om bygge- og ejendomsbranchen, da Ajour afholdte seminarer i både Aarhus, Vejle og Odense.

De sidste par uger har stået på faglige aktiviteter til AjourSeminar. Fagfæller var samlet, og der var både Ajour-brugere og nysgerrige fagfolk til stede.

Programmet stod på vidensdeling, erfaringsudveksling og værktøjsdemonstration

Deltagerne til seminarerne fik mulighed for både at diskutere IT-løsninger i bygge- og ejendomsbranchen, og der var også rig mulighed for at få demonstreret løsningerne i praksis. 
Ajour havde nemlig forberedt demonstrationer af digitale værktøjer til byggestyring, dokument- og udbudshåndtering samt de nyeste værktøjer inden for BIM-verdenen.

Vi siger særligt tak til vores brugere fra Årstiderne Arkitekter, Bovia og NJ Gruppen, som delte ud af deres erfaring med at optimere og effektivisere processer i byggeriet med Ajours digitiale værktøjer.

Vi takker for den store interesse og engagement fra deltagerne, og vi ser frem til at gentage succesen.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere