28.05.2020  |  EL  |  Branchen

Aarhus-elinstallatør udvider med base i Herning

Elinstallatøren NMT El-Service udvider forretningen med en afdeling i Herning for at kunne give optimal service til deres midtjyske kunder

På Dalgas Allé i Herning åbner århusianske NMT El-Service afdeling nummer tre på landsplan. I spidsen for den nye afdeling står elinstallatør Martin Søndergaard.

Læs også: NMT El-Service udvider med ny afdeling

”NMT El-Service har primær base i Aarhus, men via Martin Søndergaard og hans lokale netværk er vi blevet involveret i flere og flere elinstallationsopgaver i Herning-området. For at markere vores interesse for Midtjylland og sikre kunderne dér optimal service, etablerer vi os nu med adresse i Herning på Dalgas Allé 5 med Martin Søndergaard i spidsen”, fortæller Niels Martin Thomsen, indehaver af NMT El-Service.

Martin Søndergaard har siden 2018 været ansat som elinstallatør hos NMT El-Service. Han er efter en årrække i Aarhus for nylig flyttet tilbage til hjemegnen i et nybygget hus i Lind ved Herning.

I forbindelse med opstarten i Herning har Martin Søndergaard indledt et samarbejde om installationskunder med sin bror, Peter Gundorph, som med udgangspunkt i 18 års erfaring fra vvs-branchen godt ét år har drevet virksomheden Varme, ventilation og blik v/Peter Gundorph i Herning.

Power på samarbejdet
”Min bror har allerede et solidt kundekartotek og en central adresse i Herning. Vi arbejder godt sammen”, siger Martin Søndergaard og fortsætter:

”Derfor lå det lige til højrebenet at få den nye NMT El-Service-afdeling placeret i nærheden af Peters firmaadresse og indgå samarbejde omkring installationskunder i Herning-området. At vi fremover både kan assistere med både el-, varme-, ventilations- og blikarbejde giver god synergi, og gør det hele meget lettere for kunderne”.

I arbejdet med at starte en ny afdeling op trækker Martin Søndergaard på den erfaring, han har opbygget over de seneste par år, hvor han for NMT El-Service har opbygget en sund forretning i Ebeltoft. Som det er tilfældet i Ebeltoft, forventer Martin Søndergaard, at opgaverne i den nye ordrebog skal komme fra private kunder, mindre erhvervsvirksomheder samt ejere og udlejere af ejendomme.

”Elkunderne i Herning vil primært møde mig. På specialopgaver og større projekter kan jeg trække på flere eltekniske kompetencer og assistance fra kollegaerne i Aarhus”, siger Martin Søndergaard. Med udgangspunkt i den seneste tids efterspørgsel i det midtjyske tror han på, at der er grobund for endnu en elinstallatør i Herning.

Læs også: Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

”Jeg ser frem til at sætte power på samarbejdet omkring installationskunder med min bror og ikke mindst at tage fat på endnu flere elopgaver hos kunder i og omkring Herning”, slutter Martin Søndergaard.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere