15.12.2017  |  VVS  |  Branchen

Aarstiderne Arkitekter, Brdr. Christensen A/S og Kjærsgaard og Simonsen ApS indgår aftale med Ajour System A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har været på besøg hos Aarstiderne Arkitekter og sat afdelingen i Silkeborg i gang med AjourBox og AjourInspect til projektstyring, tilsyn og mangler. 

Kloakfirmaet Brdr. Christensen A/S fra Ikast har også haft besøg af Ajour og de så frem til at komme i gang med at bruge AjourKS til deres kvalitetsstyring.

Kjærsgaard og Simonsen fra Vodskov skal i gang med et større byggeprojekt i Aalborg og havde derfor brug for et effektivt digitalt værktøj til byggestyring og dokumenthåndtering. Vi fik i sidste uge sat dem i gang med AjourInspect og AjourBox. 

Velkommen om bord - vi glæder os til et godt samarbejde!


Mere information om værktøjerne:

Få styr på din ejendom eller dit byggeri med Ajours digitale værktøjer til kvalitetssikring, byggestyring og projektweb.

AjourInspect er byggeledelsen eller tilsynets værktøj og fælles kommunikationsplatform og kan bl.a. bruges til styring af mangler, tilsyn og sikkerhed mv. 

AjourBox er et intergreret projektweb til dokument- og tegningshåndtering, der let giver overblik over nyeste revisioner/versioner.

AjourKS er entreprenørens eller leverandørens værktøj til effektiv og simpel dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring. 

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere