21.06.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Air Nordic bliver ny autoriseret partner for Nordic Fan Company

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nordic Fan Company har netop indgået et samarbejde med Air-Nordic ApS, som er blevet autoriseret partner på Sjælland. Air-Nordic skal fremadrettet være med til at udbrede kendskabet til, hvad store loftventilatorer kan bidrage med indenfor HVAC.

Nordic Fan Company har netop indgået et samarbejde med Air-Nordic ApS, som er blevet autoriseret partner på Sjælland. Det er et helt oplagt samarbejde, for Air-Nordic tilbyder ydelser og produkter inden for Ventilation, Køl & Varmepumper, Termografering m.m. Og hvad endnu vigtigere er, så lægger de - præcis som os selv - stor vægt på miljørigtige og energibesparende løsninger.

Vi er hos Nordic Fan Company derfor ikke i tvivl om, at det bliver en helt klassisk win-win case. Og begejstringen deler vi (heldigvis) med Kenneth C. Isaksen fra Air-Nordic, som udtaler:

"Vi er meget stolte over at blive Nordic Fan Company's autoriseret partner på Sjælland. Vi er vilde med den høje kvalitet og det fine design af produktet, og som vi siger hos Air-Nordic: 'vi ønsker alle god vind i fremtiden'! "

Air Nordic ApS er en veletableret virksomhed, der primært udfører opgaver på Sjælland inklusiv Hovedstadsområdet. De har specialiseret sig i rådgivning, indeklimamålinger & udførelse af alle typer opgaver indenfor indeklima (HVAC). Derfor er de en oplagt samarbejdspartner for os hos Nordic Fan Company.

Mange af vores kunder ønsker netop at optimere - eller i det mindste forbedre - deres indeklima og søger meget ofte nye løsninger og viden omkring dette. At Air-Nordic nu kan være med til at udbrede kendskabet til, hvad store loftventilatorer kan bidrage med indenfor HVAC og hvordan de er et energirigtigt og klimavenligt valg, det ser vi som et kæmpe plus! 

Mere fra The Nordic Fan Company

The Nordic Fan Company

www.nordicfancompany.com

The Nordic Fan Company er en dansk virksomhed, der designer, producerer og sælger store energieffektive loftventilatorer under brandet NORDIC. Hos Nordic Fan Company tror vi på, at det er muligt, at kombinere komfort og velvære med energibesparelser og bæredygtighed. Vi udvikler klimavenlige distribuerede ventilationsløsninger. Vores produkter hj…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere