23.05.2018  |  EL  |  Branchen

Ajour Systems bestyrelse har afholdt spændende strategimøde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ajour Systems bestyrelse har nye planer for produktudvidelser, som byder på en spændende palette af BIM-produkter.

I sidste uge afholdte Ajour System et spændende og nyskabende strategimøde, hvor indførelsen af den nye BIM-teknologi officielt blev tilknyttet vores produkthjul
 
Vores bestyrelse består af ejer og administrerende direktør, René Mortensen, Erik Vinkel, Morten Knoth Knudsen og Nicolaj Nørgaard Peulicke.  
 
Fra venstre ses Morten Knoth Knudsen, som er bestyrelsesformand i Ajour System og indehaver af Advokatfirmaet Morten Knoth ApS. Morten har mange års erfaring som advokat for flere software- og teknologivirksomheder. Morten er en advokat med særlig fokus på erhvervsjuraen og har – udover uddannelsen som jurist – også en bachelorgrad i økonomi fra SDU. 
 
René Mortensen er ejer og administrerende direktør i Ajour System, som han startede i 2009. René er selv uddannet tømrer, bygningsingeniør og har en MBA i Change Management fra Aarhus Universitet. René har mange års erfaring fra byggebranchen.  
 
Nicolaj Nørgaard Peulicke er underdirektør i digitalisering hos Bankdata. Han er uddannet cand.it og har en MBA i Change Management fra Aarhus Universitet. Han har stor erfaring med IT innovation, markedsudvikling og informationsstyring. 
 
Erik Vinkel har opbygget stor international erfaring som administrerende direktør i eksporterende virksomheder i 18 år samlet set, hvor han har beskæftiget sig med internationalisering, ledelse, strategi og analyse. Han er tidligere vækstkonsulent i Væksthus Syddanmark og har desuden stor erfaring som ledelseskonsulent og med bestyrelsesarbejde. 
 
Med Ajours BIM produkter får vores kunder mulighed for at styre data fra design til drift. Blandt flere af vores BIM-værktøjer findes: 
BIMeye – en cloudbaseret database for alle projektinformationer. Data kan eksporteres til Excel og Word.  
AjourQTO (quantity take off) - markedets måske mest simple værktøj til mængdeudtræk fra Revit-modeller til Excel. 
 
Klik her og få en demo af, hvordan vores BIM-værktøjer kan effektivisere din tid. 

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere