18.02.2020  |  EL  |  Branchen

Bæredygtige valg 2020 - 25.-26. marts

Indhold fra partner Hvad er dette?

Temaet på årets Building Green event i Aarhus er 'bæredygtige valg'.

Der er mange valg og dilemmaer involveret, når vi skal bygge grønt og bæredygtigt i 2020. Hvilket materiale skal du vælge, tør du vælge nye ikke-gennemtestede materialer og er bygherrer og forbrugere villige til at betale for bæredygtighed?

Til Building Green i Aarhus 25.-26. marts 2020 får du sat fokus på temaet bæredygtige valg 2020.

Techem har i samarbejde med vores kunder meget at tilbyde, når regnskabet om bæredygtighed skal gøres op. Individuelle forbrugsmålere og sensorer, der værner om ejendommens sundhed, ressource forbrug og ejendomsejernes værdi, har I mange år været omdrejningspunktet for Techem.

Nu har vi tilmed givet beboerne og lejerne mulighed for at opsætte forbrugsmål for at stoppe uhensigtsmæssigt forbrug og lækager i beboelsen. Læs mere om vores App her.

Kom og besøg os på stand nr.: 48 - vi er lidt mere "grønne" de dage. 

Se programmet her

Mere fra Techem Danmark A/S

Techem Danmark A/S

www.techem.dk

Techem – Fokus på intelligent forbrugsmåling, forbrugsanalyser, fordelingsregnskaber og bæredygtig brug af ressourcer. Techem er blandt de førende globale aktører indenfor forbrugsmålere til vand, varme og energi, forbrugsanalyser og digitale fordelingsregnskaber samt ikke mindst online driftsovervågning. Vi kombinerer vores innovative l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere