08.10.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Bedre digitale arbejdsgange til bogholderne

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-Komplet har i snart 10 år gjort hverdagen nemmere for mere end 700 danske håndværksvirksomheder. Selvom vi i den spæde begyndelse blev udviklet som et sagsstyringssystem, er der kommet flere funktioner til og med det også flere behov til finans.

Kunderne er med på råd

E-Komplet er kodet af udviklere, men udviklet i samarbejde med jer – vores kunder. Når vi udvikler nye funktioner og moduler til E-Komplet, er det nemlig en vigtig del af vores proces at inddrage vores kunder – store som små. På den måde kan vi sikre, at de funktioner vi udvikler, også skaber en reel værdi ude i den virkelige verden.

Vi sender snart en ny version på gaden, hvor vi har haft fornøjelsen af at bl.a. høre fra vores ERFA-grupper og lært meget mere om, hvilke behov de har til et finansmodul. Det har resulteret i, at vores udviklere har arbejdet ihærdigt på at opfylde nogle af bogholdernes store ønsker til finansmodulet i E-Komplet.

Nyt til saldobalance og kontoplan

Den nye version af E-Komplet er centreret omkring vores finansmodul, der altså har fået et par efterspurgte funktioner. Vi har med denne version haft øje på at skabe endnu bedre digitale arbejdsgange for bogholderne og give dem de funktioner, de har drømt om at få til E-Komplet.

Her kan du se nogle af de nye funktioner til vores finans:

Saldobalance

  • Nye muligheder for udtræk af saldobalancer – bl.a. mulighed for sammenligning af år-til-dato med tidligere år.
  • Mulighed for udtræk af månedsopdelt saldobalance pr. dimensioner og specifikke kontogrupper

Kontoplan

  • Mulighed for at få saldi vist pr. d.d. eller ultimo regnskabsåret
  • Mulighed for at få vist saldoen på samlekonti
  • Mulighed for at kopiere og vende hele kassekladder

Endnu flere funktioner på vej

Vi er ikke helt færdige med at kaste kærlighed på finans og til bogholderne, og derfor kan vi allerede nu løfte sløret for, at der er flere nye funktioner i finans med næste version. Her vil man bl.a. få mulighed for at postere direkte på sager.

Vi glæder os til at vise jer, hvad vi har arbejdet på!

Mere fra E-komplet

E-komplet

www.e-komplet.dk/

Håndværkernes vigtigste IT-værktøj! Har man valgt at blive håndværker, er det ikke fordi, man brænder for administrativt arbejde, men fordi man elsker håndværk. Derfor har vi kastet den digitale redningskrans ud, så håndværkerbranchen ikke længere behøver at drukne i bunker af papir og tidskrævende taste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere