02.11.2017  |  EL  |  Branchen

Bliv digital nu, mester!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Digitaliseringen af håndværks- og servicebranchen er i fuld gang. Men er du klar til at blive digital?

Digitaliseringen er uundgåelig – også i håndværks- og servicebranchen. Men er din forretning klar til den? Digitalisering af din forretning er et vigtigt og nødvendigt skridt i din forretningsudvikling.

Netop derfor er Minuba gået sammen med e-conomic, ProLøn, Sigma Estimates, Ecofleet og Beierholm, for at inspirere og give din virksomhed det bedste grundlag for at vælge den rette digitaliseringsløsning.

Gå-hjem-mødet afholdes den 27/11 i Aarhus hos Beierholm: Dusager 16, 8200 Aarhus N kl. 17.30 samt den 29/11 i København hos e-conomic: Langebrogade 1A, 1411 København K, kl. 17.30.

Tilmeld dig her. 

Hvorfor skal du deltage?

På mødet står digitalisering af dine arbejdsgange øverst på dagsordenen. Formålet er, at klæde dig på til at tage næste skridt mod en digital forretning.

Du bliver klogere på, hvordan du optimerer alle dine arbejdsprocesser.

Med de rette digitale værktøjer får du den bedste mulighed for at bruge dine ressourcerne effektivt og drive en mere profitabel forretning, hvor du tjener flere penge på dine kunder. 

Se hvad Minuba kan gøre for dig her. 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Vil du også drive en mere profitabel forretning? FÅ STYR PÅ SAGERNE MED MINUBA Med det online ordre- og sagsstyringssystem Minuba får du styr på alt lige fra sager, timer, fakturering, planlægning og kvalitetssikring. Planlæg dine fremtidige projekter og afgiv tilbud Opret ordrer – mens du har kunden i røret Registrer timer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere