18.09.2017  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl åbner ny konceptbutik

Brødrene Dahl er klar til at åbne endnu en konceptbutik under navnet ’Din BD’, denne gang i Birkerød. Den renoverede butik møder nu kunderne med et udvidet varesortiment, en café, mødefaciliteter og mulighed for at handle ventilationsartikler fra søsterforretningen Øland.

På fredag åbner Brødrene Dahl butikken på Kongevej i Birkerød efter en omfattende renovering. Med genåbningen bliver butikken en del af VVS-grossistens koncept ’Din BD’, der i forvejen omfatter tre af Brødrene Dahls butikker, og med tiden skal gælde alle 52.

Konceptet er inspireret af blandt andre Audi og Superbrugsen og handler om at indrette butikken med kunden i centrum. Det betyder, at de nye ’Din BD’-butikker ikke kun tilbyder et udvidet varesortiment, men også gratis mødelokaler, et cafémiljø, bedre toiletforhold og tydeligere skiltning.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Nærvær og åbenhed er den røde tråd i det nye butikskoncept. Derfor er de interne medarbejdere, der før sad ude bagved, blandt andet flyttet ind blandt butikspersonalet”, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Tommy Vestergaard.

Ét sted til alle indkøb
Ud over de udvidede faciliteter, nye varer og den nye indretning adskiller ’Din BD’-konceptet sig fra de gamle butikker, ved at søster- og ventilationsforretningen Øland er flyttet med ind.

”Vi arbejder hen mod one-stop shopping, hvor det er så nemt som muligt for håndværkerne at indkøbe materialer. Med flere varenumre på hylderne og mulighed for at købe både VVS og ventilation i vores butik i Birkerød kan mange håndværkere slippe for at skulle handle flere steder og derved få mere tid til deres kunder og arbejdsopgaver”, forklarer Tommy Vestergaard.

Læs også: Brødrene Dahl lancerer nyt butikskoncept

’Din BD’-konceptet findes allerede i Valby, Silkeborg og Randers. Alle steder er antallet af kunder og ordrer steget efter indførelsen, men derfor kan der stadig være plads til forbedringer, fortæller salgsdirektøren:

”Vi finpudser hele tiden butikskonceptet i forhold til de erfaringer, vi får. Det gælder hyldernes dybde, varedisponeringen, om der skal være plads til trykte varekataloger, eller om digitale udgaver dækker de lokale behov osv. Den tætte samklang med kunderne er utrolig vigtig i den henseende”, siger Tommy Vestergaard.

Læs også: Saint-Gobain oplever fremgang efter at have skærpet sortimentet

På åbningsdagen, fredag den 22. september, vil der være morgenbuffet og tilbud fra kl. 7, mens den officielle åbning starter kl. 9:30, hvor butikken bliver indviet af Rudersdals borgmester, Jens Ive.

-CHM

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere