22.07.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

BRANDSLUKNINGSMATERIEL AF HØJESTE KVALITET

Indhold fra partner Hvad er dette?

VIDSTE DU, at Venti under navnet Safeti by Venti (SAFETI®), producerer og sælger brandslukningsmateriel af højeste kvalitet?

Vores populære knaldrøde brandskabe er nærmest blevet et designikon og ses overalt – i dagligvare- butikker, storcentre, på sygehuse og på arbejdspladsen.

Brandskabet er som det eneste på markedet udviklet og produceret i Danmark, og SAFETI® er derfor særligt smidige i forhold til produktudvikling og designtilpasninger.

Sikkerhed, funktion og design er nøgleord i vores udviklingsarbejde. I dag leveres brandskabet i en stærk konstruktion med en svingarm, der sikrer at brandskabet forbliver det smalleste og mest fleksible brandskab på markedet. Det mest populære af vores slangeskabe er desuden optimeret således, at skabene valgfrit kan vendes på pladsen, hvilket gør det meget nemmere for vores kunder.

Vi tilbyder tilpassede og skræddersyede løsninger – udviklet i samarbejde med kunden. Et brandskab skal kunne leve op til designmæssige krav fra arkitekter, bygherrer m.v. Venti løser disse opgaver i tæt samarbejde med arkitekterne.

SAFETI® brandmateriel produceres i overensstemmelse med gældende lovgivning, og tilbyder en unik og driftssikker løsning, der virker hver gang.

Se mere på https://www.safeti.nu/

Tags: Venti AS

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere