15.07.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

NYT UDDANNELSESCAMPUS I HJERTET AF HORSENS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med opførelsen af VIAs nye Campus Horsens er et nyt uddannelsesmekka ved at tage form i hjertet af Horsens.

Den nye campus er designet af det kendte arkitektfirma C.F. Møller. CASA er totalentreprenør på byggeriet, mens Venti har leveret cirkulære og rektangulære ventilationskanaler, lyddæmpere, spjæld og taghætter til Kemp & Lauritzen, som har ventilations- og køleentreprisen.

VIAs nye Campus Horsens bliver på godt 27.000 m2 og udformes som tre forbundne bygninger i henholdsvis fire, fem og seks etager. Dertil kommer et 16 etagers innovationshus på 5.000 m2, som VIA skal drive i samarbejde med den horsensianske udviklingsvirksomhed Insero.

Det første spadestik fandt sted i 2018 og VIA Horsens flytter fra sommeren 2021 sine 20 forskellige uddannelser, forskningscentre og 4.000 studerende ind i de topmoderne faciliteter.

Venti takker for det gode samarbejde, som vi har haft med Kemp & Lauritzen samt øvrige involverede i denne spændende byggesag.

Venti A/S producerer rektangulære og cirkulære ventilationskanaler og faconstykker og forhandler af et bredt program af tekniske produkter som storkøkkenemhætter, lufttæpper, armaturer, ventilatorer og aggregater samt komplette systemløsninger inden for decentral boligventilation. 

Tags: Venti AS

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere